A leghidegebb évszakunk és a karácsony kéz a kézben járnak, így természetesen az ünnepi motívumok is elkerülhetetlenül visszaköszönnek a téli köröm trendekben és decemberben gyakran választunk ezek közül körmünkre valót de akadnak visszafogottabb mégis eleganciát vagy éppen az időjárás hűvösségét tükröző színek/színpárok. Összeszedtük nektek a legkedveltebb idei, téli köröm trendeket.

kari köröm

CSILLÁMOK

A csillámok, ahogy korábban írtuk, egész évben hódítanak de most aztán tényleg jöhetnek a körmökre minden mennyiségben mivel gyakorlatilag minden színnel párosítva ünnepi hangulatot keltenek, nem beszélve arról, hogy hókristályokra is emlékeztetnek, ahogy megcsillan rajtuk a napfény, így egész télen bármikor abszolút van létjogosultsága egy kis csillámpornak a körmeinken.

ZÖLD

A zöld a karácsony egyik legfontosabb szimbólumának a karácsonyfának a színe. Ha kezeinken fehérrel kombináljuk, a havas tájakat idézi, ahol az örökzöld fenyők bukkannak fel egyedül a hótakaró alól színesítve a téli képet. Egy kis ezüst vagy arany csillámmal pedig már nem csak a téli képet, hanem konkrétan a karácsonyi/ünnepi hangulatot idézi meg.

HÓPIHE

A hópihe minták is elég kedveltek idén mindenféle színnel párosítva.

A hópihék egy visszafogott francia manikűrön is sikeresen megidézik a téli hangulatot.

KÉK

Hogy mennyire nem tudunk idén betelni a kékkel, arról már korábban is írtunk. Ha igazán fagyos, téli körmökre vágysz, akkor ebben az évszakban a kék még inkább a te színed lesz. Fehér mintákkal a havat, arany vagy ezüst csillámokkal pedig a karácsonyt is egyből odavarázsolhatod kezeidre.

KOCKÁS

A skót kockás minták már évek óta látványukkal rögtön karácsonyi hangulatba hoznak. Eddig főkét ruhákon, sálakon, csomagoló papírokon találkozhattunk velük de idén akár már a körmeinken is gyönyörködhetünk bennük.

LILA

Ez az elegáns és egyben hűvös lila szín idén szintén helyt kapott a téli köröm trendek között, gyakran ezüsttel párosítva.

ÜNNEPI MOTÍVUMOK

Az igazi karácsonyimádók természetesen nem elégszenek meg egy hidegebb színárnyalattal téli körmükön, ennél sokkal direktebb módon is lehet áldozni az ünnep oltárán, mindenféle motívummal a mikulástól az égősoron át a rénszarvasig és a sornak csak a fantázia szabhat határt.

NUDE

A nude szín egész ősszel hódított azok körében, akik nem szeretik az élénk, harsány színeket. (Az őszi trendekről itt olvashatsz.) A nude köröm minták nagyon egyszerűek – általában egy színt foglalnak magukba, de előfordul az is, hogy némi csillámmal vagy egyéb motívummal egészítik ki. És a jó hír, hogy még idén télen is fénykorát éli.

PIROS FEHÉRREL

A karácsonyi manikűr trendek egyértelműen kihagyhatatlan eleme a piros szín. Ez idén sem lesz máshogy. Ha nincs ötleted karácsonyi köröm kérdésben, ezzel nem tudsz mellé lőni.

TÉLI NÖVÉNYEK

Idén nem csak a karácsonyi ajándékok, masnik és cukornyalókák örvendenek nagy népszerűségnek, hanem a karácsonyi örökzöld növények is nagyobb hangsúlyt kaptak, így ne lepődj meg a fehér körmökön fagyönggyel vagy éppen fenyőágacskával találkozol.

Ha megtetszett valamelyik minta, vagy ihletet kaptál és egy még izgalmasabb ötleted támadt a téli körmödet illetően, foglalj hozzánk időpontot, hogy megvalósíthassuk.

FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE! │ COCO NAIL STUDIO

Szerző: Balogh-Molnár Enikő

Fotó • unsplash, pinterest