Vendégeink számára új szolgáltatás kínálatunkban a porcelán műköröm. De mi is ez az anyag? Milyen előnyei vannak és kiknek ajánljuk?

 

A PORCELÁN MŰKÖRÖM

A porcelán a legrégebben használt műkörmös alapanyag. Az úgynevezett “liquid” (speciális folyadék) és porcelánpor elegye, mely levegőre köt meg. Kevésbé rugalmas, de sokkal erősebb és strapabíróbb, sokkal nehezebben törik le, szakad be, mint bármelyik zselé a piacon. Nagyon tartós, saját igény és viselési szokástól függetlenül 3-4 hetente kell töltetni.

porcelán műköröm

A PORCELÁN MŰKÖRÖMNEK SZÁMOS ELŐNYE VAN

Akár műkörömként vagy körömerősítésként is közkedvelt, azok körében, akik vékony, érzékeny körmökkel rendelkeznek. Számukra nem ajánlott a zselé, mert a lámpa alatt égető érzést tapasztalnának, a porcelán azonban levegőre köt meg, nem jár extra hővel, nem éget és legfőképpen nem gyengíti jobban a körmöket, mint bármelyik más anyag (megfelelő használat mellett). A leszedés is sokkal kíméletesebb mivel oldható, így az eltávolításnál minimális reszelés szükséges, ami szintén előnyt jelent a vékony körömlemezzel rendelkező vendégeknél.

Kötéséhez nem szükséges UV vagy LED lámpa (kivéve az UV porcelán), így az elkészítési idő rövidebb, mint a zselénél. Polírozható, tehát így tehető fényessé a felülete (míg a fényzselé bizonyos anyagokkal érintkezve besárgulhat (főleg fodrászoknál jellemző) addig a polírozással ez elkerülhető).

A PORCELÁN MŰKÖRÖM A LEGJOBB VÁLASZTÁS AZOKNAK, AKIK:

  • allergiásak a zselé valamelyik összetevőjére
  • a zselé anyaggal előfordultak felválási problémáik
  • tudják, hogy rövid időn belül el akarják távolítani a műkörmöt (mert a porcelán oldható)
  • vékony körömlemezzel rendelkeznek
  • körömrágással küzdenek (mivel keményebb anyag)
  • igazán természetes hatást szeretnének (mert ebből az anyagból vékonyabban is lehet építeni, mint a zselével)
  • körömlakkot használnak, mert tartósabb lesz rajta (bár ma már rengetegféle színben kapható a porcelánpor, ezért sokan már nem is lakozzák, hanem, a díszeket beleépítik)

Ha a leírtak alapján magadra ismertél, tedd próbára új szolgáltatásunkat és foglalj időpontot hozzánk akár még ma!

FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE! │ COCO NAIL STUDIO

Szerző: Balogh-Molnár Enikő

Fotó • saját és @Unsplash

Leave a Reply