Lábaink ápoltsága természetesen egész évben fontos, de nyáron, a sokat mutató szandálokban és papucsokban még nagyobb fókuszt kap, ugyanis előkerülnek az addig esetlegesen zárt cipőkben rejtegetett bőrkeményedések és repedezett bőrfelületek, így aki év közben el is hanyagolta, nyáron sürgősen próbál megoldást találni a problémára.

Szerencsére van egy új, innovatív technikánk, mely fájdalommentesen, gyorsan és hatékonyan teszi újra puhává és selymessé lábainkat. Ez az eljárás nem más, mint a Callux wellness láb-peeling.

 

MIBEN ÁLL A CALLUX WELLNESS LÁB-PEELING KÜLÖNLEGESSÉGE?

A Callux egy professzionális wellness élmény a lábaknak, mely szikementesen távolítja el a bőrkeményedéseket, puhává és ápolttá teszi a bőrt. A kezelés részeként egy kényeztető, gyümölcssavas láb-peeling tesz csodát lábainkkal, melynek során nem használunk se szikét, se gépeket. A Callux-szal száraz repedezett bőrt, illetve kemény, érdes bőrfelületeket kezelhetünk. A Callux wellness láb-peeling gyors  és hatékony a bőrkeményedésekkel és a repedezett bőrrel szemben miközben teljesen higiénikus és fájdalommentes.

A termék nem tartalmaz mesterséges anyagokat, teljesen vegyszermentes vegán termék, csak természetes összetevőkből és gleccserviz használatával áll össze.

 

EZ TÖBB, MINT EGY TERMÉSZETES ELJÁRÁS!

Bátran ajánljuk olyan vendégek számára is, akik krónikus érrendszeri problémákkal, vérzékenységgel, cukorbetegséggel küzdenek, mivel ez a kezelés nem okoz sérülést, vágást, mely számukra akár súlyos szövődményekhez is vezethetne.

 

HOGYAN IS NÉZ KI A CALLUX WELLNESS LÁB-PEELING PONTOS MENETE?

Első lépésként beáztatjuk a lábakat egy ureát tartalmazó lábfürdőbe, mely fertőtleníti és puhítja a lábakat.

Ezt követően a lábfejek intenzív gél pakolást kapnak, különös tekintettel a kritikus területekre, mint például a nagy lábujj talpi részére és a bőrkeményedésre hajlamos részekre és kb. 10-15 percig hatni hagyjuk.

A gél hatóideje alatt ápoljuk a körmöket, rövidítjük, formázzuk őket.

Ezután a megpuhult bőrről a felesleges gélt egy spatula segítségével óvatosan eltávolítjuk, majd a kritikus bőrfelületet egyszer használatos reszelővel csiszoljuk.  Ezáltal jelentős bőrkeményedésektől szabadítjuk meg a lábat.

Végezetül a lábfejeket narancsos vagy áfonyás bőrradírral átmasszírozzuk majd hidratáló krémmel ápoljuk, puhítjuk, amely nyugtató, regeneráló hatása mellett segít visszapótolni a nedvességet.

A Callux wellness láb-peeling fájdalom-és szikementesen segít a lábakat ápolttá és puhává varázsolni. Az átalakulás látványos és az eredmény önmagáért beszél. Ha te is szeretnéd kipróbálni, akkor foglalj hozzánk időpontot.

 

FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE! │ COCO NAIL STUDIO

Szerző: Balogh-Molnár Enikő

Fotó • unsplash