Nagyon sok ember rejtegeti a lábát, mert sérült körmöktől, köröm hiányoktól szenved! Tudunk egy fájdalommentes megoldást, ez pedig a lábköröm építése.

 

A SÉRÜLT LÁBKÖRÖM

A körömsérülést általában az okozza, hogy valamilyen külső mechanikai trauma érte, például ráesett valami, beverte, kényelmetlen körömcipő sértette fel vagy éppen megnyomta a futócipő és ezáltal a körömlemez elvált a körömágytól. A körömdeformációt okozhatja még töredezés, megvastagodás , illetve körömgomba is. A gombás köröm kezelése elsősorban egészségügyi szempontból fontos. Viszont miután sikerült a körömgombát megszüntetni a köröm növekedése lassú, hónapokig tartó folyamata még hosszan fejfájást okoz viselőjének.

A sérült körmöt viselőik szégyenlik, és nem tudják mitévők legyenek, mert már annyi mindent kipróbáltak és sokan közülük nem is tudják, hogy létezik egy fájdalommentes megoldás, mellyel gyorsan visszanyerhető lábuk/körmeik régi formája. A körömgomba megszűnése után, illetve egyéb okokból deformált körömlemez esetén, speciális anyagokból, a lecsiszolt, csak részlegesen megmaradt köröm csonkjára fel tudunk építeni egy körömlemezt. Mit is jelent ez pontosan?

A MEGOLDÁSUNK

A sérült köröm általában elválik a körömágytól. Ez a fellevegősödött köröm kerül eltávolításra eljárásunk során. Természetesen az egészséges körömrészt meghagyjuk. A megmaradt körömrészeket mattítjuk és előkészítjük. Ezután egy speciálisan erre kifejlesztett rugalmas anyaggal apránként korrigáljuk a hiányos részeket. Addig ismételjük az anyagfelvitelt míg vissza nem kapjuk a lábköröm “eredeti, egészséges” formáját és vastagságát.

lábköröm építés eredménye

Ha elkészültünk, a felépítést követően géllakkozni, lakkozni is lehet a körmöt, így szalonunkból pontosan olyan lábakkal távozol, mint akik ép lábkörmökkel sétáltak be hozzánk egy kis pedikűrre.

Ha magadra ismertél, sérült lábkörömtől szenvedsz, ne várj tovább, tégy próbára minket és foglalj időpontot hozzánk, hogy segíthessünk!

FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE! │ COCO NAIL STUDIO

Szerző: Balogh-Molnár Enikő

Fotó • saját és @Unsplash