Beköszöntött az ősz és gondban vagy hogyan dobd fel idén a körmeidet a borongós esős, hűvös napokra? Az új szezon hozza magával az új ötleteket és színeket. Megmutatjuk mik az új őszi köröm trendek 2020-ban.

 

FEKETE

Újra hódít a fekete köröm, akár a hosszú, akár a rövid formák kedvelője vagy. Mindenképpen nagyon elegáns hatást érsz el viselésével, akár matt, csillámos vagy fényes felületű verzióban választod és persze minden ruhához és kiegészítőhöz passzol 😉

KÉK

Ahogy már korábban írtuk idén egész évben hódít a kék szín és ez ősszel sincs másképp. A feltűnő tengerész csillámos vagy egyszerű fényes illetve matt változata gyakran fehérrel kombinálva a leggyakoribb kérés. Bármelyiket választod, bátran variáld egy-egy körmön fehérrel vagy csillámokkal, amelyek szintén nagy népszerűségnek örvendenek ebben a szezonban.

kék köröm

BURGUNDI

A bordó az örök klasszikus, amely a piros körmök szerelmeseinek magától értetődő választás, amint a hidegebb napok felválják a nyarat. Olyan pompás, mint egy érett burgundi vörösbor. Arannyal vegyítve kifejezetten előkelő megjelenést ad viselőjének.

burgundi őszi köröm

CSOKOLÁDÉ BARNA

Csábítson el ez az ennivaló szín, és repülj vissza vele a 70-es évekig, amikor ez az árnyalat az aranykorát élte. Ez a visszatérő szín nem csak édes, egyben fényűzést sugall.

EMERALD/ZÖLD

A smaragd zöld igazi fenséges, királyi szín, többek között Meghan Markle is előszeretettel viseli. Hord bátran körmödön az uralkodók ékköveinek színét! Tökéletes választás, ha különleges árnyalatra vágysz és elrugaszkodnál az őszi falevelek megszokott színeitől. A zöld többi árnyalata is gyakori kérés különösen kékkel vegyítve ebben a szezonban.

emerald őszi köröm

CSILLÁMOK

A csillámos körmök ebben a idén népszerűbbek mint valaha és ez a siker őszre is töretlen marad. Leggyakrabban a csillámos körmöket nem csillámos lakkokkal vegyítve használják, de bevállalósabbak akár az összes körömre kérik a glittert.

NUDE/KORALL

A hullámok erejével rózsaszín korallok ihlették az ősz egyik legizgalmasabb új körömszín trendjét. Az árnyalatot érdemes színben a csillám megfelelőjével kombinálni, ha izgalmasabb hatást szeretnénk. Isteni kiegészítője ez a szín bármilyen őszi szettnek! Sőt egyre gyakrabban kérik a nude visszafogottabb árnyalatait esküvőkre is. Ha további esküvői köröm ötletekre vágysz, olvasd el ezzel foglalkozó korábbi bejegyzésünket is.

MINIMALISTA ÉS ABSZTRAKT MINTÁK

Minimalista és absztrakt minták körömre? Miért ne? A sok-sok színes falevél ihlette árnyalatot szuperül fel fogja dobni pár extravagáns minta!

Bőség zavara, ugye? Még szerencse, hogy hosszú az ősz! Ha kipróbálnád valamelyiket az őszi köröm trendek 2020 listánkról saját körmeiden, ne habozz, foglalj időpontot hozzánk!

FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE! │ COCO NAIL STUDIO

Szerző: Balogh-Molnár Enikő

Fotó • saját és @Unsplash