A puha láb vonzó. Ahhoz, hogy megőrizzük finomságát, rendszeres ápolásra van szükség. Lábaink óriási terhelésnek vannak kitéve nap, mint nap, hiszen életünk során rájuk támaszkodunk, így megérdemelnek egy kis extra törődést. Kényeztesd hát őket legújabb köröm és lábápoló SPA kezeléseinkkel, melyekhez a CUCCIO Naturalé termékeit használjuk.

 

A MÁRKA TÖRTÉNETE

A CUCCIO Naturalé márkát 1999-ben Mr. Anthony Cuccio és felesége alapította a világ első természetes kéz, köröm és lábápoló szalonmárkájaként. A CUCCIO Naturalé SPA kényeztető termékek a kézápolásban, a lábápolásban, a testápolásban és a körömápolásban forradalmian új lehetőségeket kínálnak, azért hogy, mindenki jól érezze magát a bőrében.

A KÍNÁLAT

A márka kínálatában négy alvonal van: tejes, mézes termékek a száraz bőr ápolására, papayás és guavás krémek az érdes, durva bőr ápolására, toszkán citrusos és bergamotos készítmények az öregedő bőr ápolására, valamint gránátalmás és fügés kencék az antioxidánsoktól károsodott bőr regenerálására.

Szalonunkban a gránátalmás és fügés sorozattal dolgozunk köröm és lábápoló “SPA KEZELÉSEK – CUCCIO NATURALÉ” csomagok keretein belül.

GRÁNÁTALMA ÉS FÜGE

A termékcsalád elsődleges célja a külső káros anyagoktól károsodott bőr hidratálása, kezelése. A gránátalma bőségesen tartalmaz növényi ösztrogénéket, C és B5 vitamint és káliumot. A gránátalma számtalan jótékony hatását a szépségipar is kiaknázza. A gránátalma kivonata erősíti a bőrszövetet, antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatású. Ugyanakkor aktiválja a sejtregenerációt. Fűszeres gyümölcsös illata érzéki hatást kelt. A füge bőrön keletkezett foltokat kiválóan tisztítja és gyógyítja. A környezet káros hatásai miatt szürkévé vált, száraz, élettelen bőrt a Cuccio Naturalé gránátalmás luxus testvaj, tengeri sós bőrradír, masszázs krém, vizes bázisú bőrradír, tusfürdő regenerálja, a bőr üdeségét visszaállítja.

SPA KEZELÉSEK – CUCCIO NATURALÉ

I. SPA csomag: Mint mindegyik SPA lábápoló kezelésünknél, itt is a CUCCIO gránátalma és füge termékekkel dolgozunk. A lábak kényeztetését az áztatással kezdjük, amit bőrradírozás követ mivel a bőr így könnyebben hasznosítja az értékes hatóanyagokat melyeket utána többek között egy frissítő, hidratáló lábmaszkkal viszünk fel. Közben a termékekből áradó fűszeres gyümölcsös illata segíti az ellazulásunkat. A bőr üdeségét végül a hidratáló luxus testvaj felvitelével állítjuk vissza. És ha ez még nem lenne elég, a kezelést a lábak masszázsával folytatjuk, mely növeli a szervezet ellenálló képességét, csökkenti a stresszt és beindítja a méregtelenítést. Általános frissítő, feszültségoldó hatású, segíti testi, lelki egészségünk megőrzését/visszaszerzését, öngyógyító erőit aktivizálva.

  • ár: 5800 FT
  • idő: 45 perc

II. SPA csomag: Mint mindegyik SPA lábápoló kezelésünknél, itt is a CUCCIO gránátalma és füge termékekkel dolgozunk. A lábak kényeztetését az áztatással kezdjük, amit bőrradírozás követ mivel a bőr így könnyebben hasznosítja az értékes hatóanyagokat melyeket utána többek között egy frissítő, hidratáló lábmaszkkal viszünk fel. Közben a termékekből áradó fűszeres gyümölcsös illata segíti az ellazulásunkat. A bőr üdeségét végül a hidratáló luxus testvaj felvitelével állítjuk vissza. És ha ez még nem lenne elég, a kezelést a lábak masszázsával folytatjuk, mely növeli a szervezet ellenálló képességét, csökkenti a stresszt és beindítja a méregtelenítést. Általános frissítő, feszültségoldó hatású, segíti testi, lelki egészségünk megőrzését/visszaszerzését, öngyógyító erőit aktivizálva.

Ezt követi a mini pedikűr kezelésünk melynek keretein belül formára igazítjuk a körmöket és eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, hogy lábunk puhább legyen mint valaha.

  • ár: 7800 FT
  • idő: 1 óra 15 perc

III. SPA csomag: Mint mindegyik SPA lábápoló kezelésünknél, itt is a CUCCIO gránátalma és füge termékekkel dolgozunk. A lábak kényeztetését az áztatással kezdjük, amit bőrradírozás követ mivel a bőr így könnyebben hasznosítja az értékes hatóanyagokat melyeket utána többek között egy frissítő, hidratáló lábmaszkkal viszünk fel. Közben a termékekből áradó fűszeres gyümölcsös illata segíti az ellazulásunkat. A bőr üdeségét végül a hidratáló luxus testvaj felvitelével állítjuk vissza. És ha ez még nem lenne elég, a kezelést a lábak masszázsával folytatjuk, mely növeli a szervezet ellenálló képességét, csökkenti a stresszt és beindítja a méregtelenítést. Általános frissítő, feszültségoldó hatású, segíti testi, lelki egészségünk megőrzését/visszaszerzését, öngyógyító erőit aktivizálva.

Ezt követi a callux pedikűr, melynek keretein belül az esetleges körömlakkot eltávolítjuk majd a körmöket fertőtlenítjük és formázzuk. Ezt követően eltávolítjuk az elhalt hámsejteket a teljes lábon spatula majd reszelő segítségével. Végül a lábfejeket hidratáló krémmel ápoljuk, puhítjuk, amely nyugtató, regeneráló hatása mellett segít visszapótolni a nedvességet

  • ár: 9800 FT
  • idő: 1 óra 45 perc

EXTRA I. SPA csomag: Mint mindegyik SPA lábápoló kezelésünknél, itt is a CUCCIO gránátalma és füge termékekkel dolgozunk. A lábak kényeztetését az áztatással kezdjük, amit bőrradírozás követ mivel a bőr így könnyebben hasznosítja az értékes hatóanyagokat melyeket utána többek között egy frissítő, hidratáló lábmaszkkal viszünk fel. Közben a termékekből áradó fűszeres gyümölcsös illata segíti az ellazulásunkat. A bőr üdeségét végül a hidratáló luxus testvaj felvitelével állítjuk vissza. És ha ez még nem lenne elég, a kezelést a lábak masszázsával folytatjuk, mely növeli a szervezet ellenálló képességét, csökkenti a stresszt és beindítja a méregtelenítést. Általános frissítő, feszültségoldó hatású, segíti testi, lelki egészségünk megőrzését/visszaszerzését, öngyógyító erőit aktivizálva.

Ezt követi a paraffinos lábápolás melynek keretein belül a felmelegített paraffinba óvatosan belemártjuk a lábfejeket, a merítést 3-5 alkalommal elvégezzük, a rétegek között rövid szüneteket tartva. Ezután felhúzzuk a nylon, valamint a hőtartó speciális paraffin zoknit. A zoknikat – a nylont a paraffinnal együtt – óvatosan eltávolítjuk a 15 perces hatóidő elteltével, majd a paraffinos lábápolást egy újabb kényeztető lábmasszázzsal és frissítő lábpermettel zárjuk.

  • ár: 7600 FT
  • idő: 1 óra 30 perc

Ha puha, ápolt talpakra, formás körmökre vágysz és kipróbálnád valamelyik “SPA KEZELÉSEK – CUCCIO NATURALÉ” csomagot, ne habozz, foglalj időpontot hozzánk!

Ha pedig már részt vettél valamelyik pedikűr kezelésünkön kis odafigyeléssel tartósabbá tehető az eredmény. És ha időnként visszajárunk kényeztetni lábainkat, sok bosszúságtól óvhatjuk meg magunkat.

 

FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE! │ COCO NAIL STUDIO

Szerző: Balogh-Molnár Enikő

Fotó • saját