KÖRÖM TRENDEK AZ IMÁDOTT NAGY KÉKSÉGBEN

Hiába, egyszerűen nem tudunk betelni a kékkel! Imádjuk pulóverben, hordjuk lakk topánként, viseljük mint lenge blúzt nyáridőben, na meg ott vannak a táskák! A kéknek nincs olyan árnyalata, amire ne csillanna fel a szemünk: a halvány türkiz baba színtől a döbbenetes mélykék navy blue-ig gyakorlatilag jöhet minden mennyiségben! Ha már Pantone-ék titkos gyűlésük során kedvünkre tettek és megszavazták nekünk, kék imádóknak a „Classic Blue”-t a 2020-as év színeként, nem is kérdés, hogy megmutatjuk, a köröm trendekben ezt miként is hasznosíthatjuk.

1. MÉLYKÉK CSILLLOGÁS

Elegáns, visszafogott, mégis vagány! A sötétkék bármelyik árnyalatát is variálod egy hozzá passzoló csillogó társával, hidd el, bármihez hordhatod! Akár a basic farmer-póló kombóra esik a választásod, akár kiskosztümben tipegsz egy tárgyalásra, tuti, hogy a fantasztikus manikűrödtől mindenkinek leesik majd az álla!

2. A KELETI ÉJSZAKÁK MESÉS KÉKJE

Ha Aladdin világa magával ragadott és a mesés keleti éjszaka fénye megbabonázott, simán kérheted körmösödtől a szikrázó csillagokkal teli égboltot. A Coco Nail Studio profi manikűrös csapatához elég, ha telefonon vagy online bejelentkezel, hiszen ide sem dörzsölés, sem speckó lámpás nem kell.

3. K│ÉKKŐ ÉS ELEGANCIA

Visszafogottan elegáns, mégis kompromisszumot nem tűrő az a szinte feketébe hajló sötétkék köröm, amit a finoman elhelyezett kövekkel még exkluzívabbá tehetsz. A körömékszerek a mélykék gél-lakkon gyönyörűen mutatnak, az elegancia mellett mégis kellő határozottságot sugároznak.

4. HORGONYT FEL!

Ha a vizek szerelmese vagy, nem is kérdés, hogy egy várva-várt hajós hétvégére ezt a dizájnban gazdag tengerész manikűrt készítteted! A fehér pompás kiegészítője a klasszikus sötétkéknek, ami mind matt, mind csillogó megoldásban tökéletesen illeszkedik majd a hajós szettedhez! Jöhetnek a pöttyök, a csíkok és a feliratok, a víz és a hajózás a szabadság élményét nyújtja, így miért is ne igazítanád körmeid színét a vizes programok hangulatához, amikor és ahogyan csak kedved tartja?

5. KEVERD A KÉKET!

Pontosan tudjuk, milyen az, amikor mindent szeretnél! A világos is tetszik, a sötétkék is szép, elegáns is legyen, de a vagányság is cél. Ha nem tudsz dönteni, akkor van egy jó hírünk: nem is kell! A türkiz és a sötétkék pazarul megfér egy kézen! Ha valamivel feldobnád, hagyd, hogy manikűrösöd megcsillogtassa tudását, és olyan ragyogó mixet pingáljon egy-egy körmödre, amitől még a szó is eláll!

6. MATT-METÁL MŰKÖRMÖK

Habár a rövid körmökön is mennyeien mutat a metál és a matt, a hosszú műkörmök ezzel a kombinációval tényleg varázslatosak! A 2020-as évben továbbra is menő lesz a „foncsorozott napszemüveg” gél-lakk, ami mellé szinte már ékszert sem kell viselni, mert olyan csodásan mutatnak!

7. BABAKÉK PULÓVER MINTA

Valóságos zseni volt, aki a pulcsi-lakkot kitalálta! Ez a gél-lakkozással elérhető körömdíszítés a meghitt téli forró bögrés-kakaós hangulatot idézi még akkor is, ha a finom pasztell kék árnyalatot választod. Gyönyörű pulóver minták, egy sima – egy fordított, amit, ha megbolondítasz egy-egy átlátszó hópihés gél-lakkal és némi csillogó dekorral, tuti biztos, hogy munka helyett egész nap csak a körmödet bámulod! De mi akkor is veled vagyunk!

8. KÉKLŐ ÁFONYA

Akár pálinka is lehetne ez az áfonya színű sötétkék manikűr, hiszen egyszerű, tiszta és kellően ütős. A jó dolgokat nem kell túlgondolni, az áfonyakék körömlakknak épp ebben rejlik az ereje, hiszen rövid körmökön is zseniálisan mutat, ráadásul túl sok időt sem vesz igénybe. Jolly-Joker, hiszen a rózsaszíntől a tevebarnán át az ekrüig minden színhez passzol, így a sürgető reggeleken bármit leemelhetsz hozzá gardróbod polcáról.

9. BABY BOOMER – TÜRKIZBEN

Hálásak vagyunk a trendért, ami 2020-ban is folytatja hódító útját. Ha tetszik a baby boomer köröm-fazon, színben mégis mást választanál, ezt is simán megteheted! Nekünk a türkiz a dobogós, ez viszi a pálmát, de a kék bármelyik árnyalatát választhatod, amelyikkel úgy gondolod, hogy szívesen megváltanád 2020-ban (is) a világot!

10. ART DECO

Kontrasztok, határozott vonalak, kicsi geometria és avantgárd motívumok. Ha bejön a kubizmus és körmönként minimum három színt is viselnél, ne habozz! A kék szinte minden árnyalata alkalmas arra, hogy kezeiden hordozd a művészeti irányzat sajátosságait, és kedvedre variálva a színeket, ezáltal is kifejezhesd önmagad.

FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE! │ COCO NAIL STUDIO

Szerző: Szécsényi Réka

Fotók • Pinterest

Borítókép • @joeynicotra │ Unsplash